Informacija sportininkams dėl „Startline 4h Taurės“ varžybų

Gerbiami sportininkai,

Esant susidariusiai situacijai ir atšaukus birželio 3-4 dienomis Kačerginės „Nemuno žiedo“ trasoje turėjusias vykti lenktynes, Lietuvos žiedinių lenktynių čempionato etapo įskaita gali būti perkelta ir įvykdyta kito renginio metu – apie tai daugiau informacijos pateiksime suderinus su BaTCC serijos organizatoriais.

Dėl tos pačios priežasties atšaukus Startline Lietuvos Endurance čempionato antrąjį etapą, Lietuvos automobilių sporto federacija suderino galimybę sportininkams dalyvauti neįskaitinėse „Startline 4h Taurės“ varžybose, įvyksiančiose kartu su „Baltic 1000 km Race“ lenktynėmis birželio 16-18 dienomis Estijos „Auto24Ring“ trasoje.

Čempionate užsiregistravusioms komandoms, norinčioms dalyvauti „Startline 4h Taurės“ lenktynėse, startinis mokestis išlieka nepakitęs (450€), padangos – laisvai pasirenkamos. Dalyviai, norintys važiuoti pilną „Baltic 1000 km race” distanciją, turi susisiekti su lenktynių organizatoriais tiesiogiai, pasidengti startinių mokesčių skirtumus ir laikytis visų organizatoriaus sąlygų bei taisyklių.

Lietuvos sportininkai, kurie jau yra užsiregistravę į „Baltic 1000 km race“, gali dalyvauti „Startline 4h Taurės“ įskaitoje be jokio papildomo mokesčio.

Starline 4 h Taurės lenktynės ir Hankook 1000 km bus tiesiogiai transliuojamos www.15min.lt www.tvnet.lt ir www.postimees.ee


Į viršų ↑
loading