2024 m. LASF METŲ NOMINACIJOS

Gerbiama LASF bendruomene,

Norime priminti, kad artėja metinių apdovanojimų ceremonija, ir kviečiame Jus dalyvauti nominacijų procese. Jūsų nuomonė yra labai svarbi, todėl norime suteikti kiekvienam bendruomenės nariui galimybę siūlyti kandidatus įvairioms kategorijoms.

Nominacijų kategorijos: metų sportininkas, metų sportininkė, metų komanda, metų Youtube kanalas, metų kylanti žvaigždė (iki 18 m.), metų automobilio dizainas (privalomos automobilio nuotraukos teikiant nominaciją), metų teisėjas, metų proveržis.

Prašome pateikti savo siūlymus iki 2024 m. rugsėjo 22 d. (imtinai) nurodant:

Kategoriją – kokioje apdovanojimo kategorijoje kandidatas turėtų būti nominuotas?

Kandidatą – kandidato vardas ir pavardė;

Motyvaciją – kodėl šis kandidatas nusipelno nominacijos? Prašome pateikti trumpą aprašymą arba pagrindimą. Nepateikus kandidato aprašymo arba pagrindimo, kandidatas į nominaciją nepretenduoja.

Siūlymus galite siųsti el. paštu lasf@lasf.lt ir projektai@lasf.lt

Svarbu paminėti, kad į kiekvieną nominaciją LASF administracija atrinks po 5 pretendentus iš bendruomenės narių pateiktų siūlymų, o balsavimo pagalba, bus atrinktas kiekvienos nominacijos nugalėtojas, kuriam nominacija bus įteikta per LASF metinius apdovanojimus. Už pasiūlytus kandidatus galės balsuoti bendruomenė, kurios balsai sudarys 60 % ir LASF Taryba, kurios balsai sudarys likusius 40 %.

Nepamirškite, kad Jūsų indėlis yra labai vertinamas, ir mes dėkojame už Jūsų dalyvavimą LASF vykdomoje veikloje. Kartu galime išrinkti ir apdovanoti tuos, kurie labiausiai prisidėjo prie mūsų bendruomenės sėkmės ir augimo.

Dėkojame už Jūsų dėmesį ir aktyvumą!


Į viršų ↑
loading